Logo

Masser og transport

Solid maskinentreprenør
med bred kompetanse

Vi har en stor maskinpark og kan løse de fleste oppgaver på en rask og effektiv måte.

Glømmen entreprenør er en anerkjent aktør innen maskinentreprenørtjenester. Vi tilbyr en bred flåte av maskiner og utstyr som gjør oss i stand til å håndtere en rekke oppgaver på en effektiv og rask måte. Gjennom mange års erfaring har vi opparbeidet oss et solid omdømme som en pålitelig og effektiv samarbeidspartner for både små og store kunder.

Vår ekspertise innen anleggsarbeid er representert av våre dyktige medarbeidere som besitter en bred kompetanse på området. Som et kvalifisert selskap i klasse 2, godkjent av Direktoratet for byggkvalitet, har vi demonstrert vår evne til å levere ansvarlige og pålitelige tjenester. Vi har gjennomført vellykkede prosjekter for ulike offentlige instanser som Statens vegvesen, fylkeskommunen og kommuner, samt for næringslivet og privatpersoner.

Glømmen entreprenør er ditt pålitelige valg for massetransport, transporttjenester og andre relaterte oppdrag. Med vår solide ekspertise og moderne maskinpark er vi klare til å levere effektive løsninger for ditt prosjekt. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og finne skreddersydde løsninger som passer deg best.

Bunnsolid kvalitet fra grunnen av